Akciós MF5611-es traktorok eddig soha nem látott árakon

MF-5611 akció

Massey Ferguson 5611-es prémium traktorok eddig soha nem látott árakon! Utolsó darabok!

AKÁR 55.000 €-TÓL!

Az Austro Diesel GmbH a készletén található MF 5611-es erőgépekből készletakciót hirdetett, az utolsó darabok még elérhetők! A 110 LE-s traktorok 4 hengeres, 4.4 l-es SISU (AGCO POWER) motorokkal vannak ellátva, amelyekkel igazi univerzális erőgépekké válnak.  Az erőforrás az egyik legjobban fogyasztó a piacon.

Az MF 5611-es traktornak első látásra is nagyon meggyőző külseje van: a nagy MF gépek vonalvezetése található meg rajta a 110 LE-s kategória jellemzőivel ötvözve. Az orr-rész és a fülke “nagytraktoros” jelleget adnak az 5611-nek. A lejtős motorháztető kialakítás a korlátlan kilátást garantálja előre, amely jelentősen javítja a biztonságot a közútón, valamint a térérzetet is a fülkében.  Fontos hangsúlyozni, hogy a megoldásnak csak előnyei vannak: a motorháztető alatt ugyanúgy elfér egy 4 hengeres 4.4 l-es SISU motor, mint egy hagyományos orrú traktor esetében.

A sebességváltó a jól ismert “16/16-os” Dyna-4-es. A hajtómű terhelés alatti fokozatváltást tesz lehetővé úgy, hogy a kuplungpedált közben nem szükséges lábbal kinyomnunk.  A váltót a jobb oldali konzolon elhelyezett pár centiméteres T-alakú menetvezérlő karral lehetséges irányítani az összes fokozaton át, kuplungpedál használat vagy menet közbeni megállás egyáltalán nem szükséges sebességváltáshoz. Mindegy, hogy közút vagy szántóföld, Önnek csak a váltókart szükséges előre/hátra mozgatnia. Ezzel páratlanná válik a hatékonyság és a kényelem. A Dyna hajtóművek fogaskerekes rendszerűek, elektronikát alig tartalmaznak, ami garantálja a megbízhatóságot. Nem is beszélve arról, hogy gyártásuk egy helyszínen történik már több, mint 15 éve. Az évek során csak a technológiai fejlődés adta anyagminőségi javuláson estek át a váltók. A traktorokhoz elérhető az AutoDrive funkció, amellyel közúton a hajtómű mind a 16 fokozatot automatikusan váltja terhelés alatt is. Szántóföldi üzemmódban pedig a főcsoportokon belül váltja a rendszer a fokozatokat. Ez nemcsak üzemanyag-takarékos, de kényelmes kezelést is lehetővé tesz –  szinte „automata váltót” kapunk egy 110 LE-s traktorban.

A fülke a nagytestvér MF 7700-as kényelmét kínálja, ami garancia a prémium komfortra. Minden, ma már elvárható Massey Ferguson felszereltség megtalálható a traktorokban: klíma, légrugós vezetőülés, PowerControl kar (kormányról irányváltás és fokozatváltás!). A készletes gépekben több fülke felszereltségi szint érhető el, amelyek főleg az automatizálás fokában, kartámla funkciókban és monitorban térnek el egymástól. A fülke Panorama üvegfelülettel rendelkezik az egyik legtágasabb helykínálattal a piacon. A munkagépek mozgatása sem jelent gondot a traktoroknak: 540/540 ECO/1000 f/p-es TLT, piacvezető elektronikus emelőmű vezérlés (hajszálpontos süllyesztés és emelés), 5.200 kg teherbírású „hárompont” és nagy teljesítményű hidraulika rendszer érhető el hozzájuk.

A készleten találhatók rugózott mellsőhíddal ellátott gépek is. A traktorokat opcionálisan fülkerugózással is fel lehet szerelni.

Ne habozzon! A további részletekért érdeklődjön még ma értékesítő kollégáinknál!