Telephely: 3200 Gyöngyös, Karácsondi út 11.

Alkatrész

GYÁRI ALKATRÉSZEK – ELŐNYÖK
Csak az eredetit válassza! Cégünknél Massey Ferguson, Belarus és Kverneland gyári alkatrészek is elérhetők. A gyártók az alkatrészek tervezésénél vagy beszerzésénél szigorúan megválasztják a beszállítót. Anyaghasználat, egyedi formatervezés és szériákra való adaptáció -ezek együttese jellemzi a gyári alkatrészeket. Ezektől a paraméterektől lesznek a legtartósabb és legminőségibb megoldások az Ön gépe számára is!

24 ÓRÁN BELÜLI ELLÁTÁS REÁLIS ÁRAKON
Cégünk csatlakozott az importőr Austro Diesel 24 órán belüli alkatrész ellátási programjához. Ezzel minden Massey Ferguson termékhez a megrendeléstől számított 1 napon belül tudunk alkatrész szállítani! Az árakkal is meg lesz elégedve, az osztrák cég olyan volument rendel a beszállítóktól, hogy jó áron tudunk mi is kis tételben alkatrészt kínálni Önnek! Más gyártmány végett is keressen minket, biztosan tudunk segíteni!

Alkatrészvezetőnk azonnali eléréséhez kattintson ide! Gyárit, felújítottat és utángyártottat is tudunk ajánlani
KIEMELT IDŐSZAKOK KISZÁLLÍTÁSSAL
Amikor megnövekszik egy gazdaság alkatrészigénye mi is készen vagyunk! Traktorok esetében tavaszi és őszi munkák előtt, illetve kombájnoknál a szezon előtt előrendelési akciókat, felkészítő csomagokat tartunk készen Önnek.

RAKTÁRKÉSZLET – AZONNAL ELÉRHETŐ
Amennyiben olajra, kenőanyagra, szűrőre, kopó és forgóalkatrészre van szüksége jöjjön be hozzánk és azonnali gyorskészletről kiszolgáljuk. Minden gyorsan fogyó alkatrészre többféle megoldást tudunk kínálunk – csak Önön múlik melyiket választja!

EREDETI MASSEY FERGUSON KIEGÉSZÍTŐK KEDVEZMÉNYES ÁRON ITT! MINDEN ERRŐL A WEBHELYRŐL SZÁRMAZÓ TELEFONOS RENDELÉSRE 5% AZONNALI KEDVEZMÉNYT ADUNK!

MUNKARUHÁK, PÓLÓK, AJÁNDÉKTÁRGYAK EXKLUZÍV KÍNÁLATA ITT

Hogyan tud rendelni? Nyissa meg az MF shop oldalt a zöld gombra kattintva, nézze ki a tárgyakat amik megtetszettek Önnek és írja fel azonosítójukat (Pl.:ART.Nr:X99336445). Ha ez megvan, már csak az alkatrész vonalunkat szükséges hívnia: 0620-260-2561.  Az árak a szállítási költséget nem tartalmazzák.