Massey Ferguson 7714 SPECIAL EDITION – Egy különleges áru kiadás

Full extrás 140 LE-s Massey Ferguson fapados áron! Csak pár darab érhető el!

A Massey Ferguson 7700-as széria az egyik legsikeresebb MF traktorcsalád a hazai piacon. Most – az importőr Austro Diesel támogatásával- rendkívül magas felszereltségű traktorok érhetők el olyan áron, amivel eddig nem lehetett kalkulálni. Az MF 7714 SPECIAL EDITION kialakításánál az importőr kifejezetten a magyar gazdálkodói igényeket vette figyelembe!

Az alábbi felszereltséget tartalmazza az MF 7714 SPECIAL EDITION:

140 LE-s nagy hengerűrtartalmú 6,6 l-es hathengeres prémium motor. Egy univerzális szántóföldi traktorban általában az erőforrás az, ami elsőre szóba jön. A 7714 esetében az egyik legerősebb érv az AGCO POWER (=SISU) motor. Rendkívül kiforrott konstrukció, több mint 10 éve ez a gyártmány található a nagy Massey Fergusonokban. Az étvágya „legendásan” csekély, az ereje pedig már 1.500 f/p-ről rendelkezésre áll. A 140 LE mellett meggyőző, 660 Nm forgatónyomaték érhető el az akciós típusokban.

Kategória első tengelytáv. A tengelyek közti hossz alapvetően határozza meg a traktor képességeit, illetve hogy a motor erejéből mennyi „ér le” a talajra. A 7714 egy 200 LE-s traktor tengelytávját kínálja (2.880 mm), ezáltal egyedi erőt garantál a 140 LE-s szegmensben. Így pedig a traktornak nemcsak a megjelenése robusztus, de a         teljesítménye is.

Egyszerűen kezelhető Dyna sebességváltó automata funkcióval. Az AutoDrive rendszerrel gyakorlatilag automata váltót kapunk közúton: a váltókarhoz nem is kell nyúlnunk, a rendszer magától kapcsol az előre beállított értékek között. Szántóföldön sem szükséges lábbal kuplungolnunk, itt a főcsoportokon belül vált automatikusan az AutoDrive. Ez rendkívül kényelmes és hatékony kezelést tesz lehetővé anélkül, hogy bonyolult elektronikai megoldásokat használna a gyártó. A Dyna-4 hajtóműveket már több mint 15 éve építik egybe az AGCO POWER (=SISU) motorokkal, így a technika rendkívül megbízható.

Több mint 6.5 tonnás önsúly. Szántóföldi munkák esetén fontos a tömeg. A 7714-es megadja amire szükség van a kategóriában

Az akciós modellekhez alapfelszereltségben jár a nagy teljesítményű 110 l/perces CCLS zárt központú hidraulika szivattyú, amelyhez akár 4 pár hidraulika szelep is társítható. Ezzel garantáltan minden munkagépet képes a traktor gyorsan mozgatni, soha nem kell tartani az „elmelegedéstől”.

A Panorama fülkének független tesztek a alapján az egyik leghalkabb a zajszintje. A prémium légrugós ülés és a klíma a felszereltség részei, a

tágas fülke és az ergonomikus kezelőszerv kiosztás pedig minden MF alap tulajdonsága. Olyan kényelmet és kezelést garantálnak, amivel egyszerűbb és kevésbé fárasztó a napi munka.

Rugózott mellsőhíd. A kifejezetten a 7700-as szériára kialakított prémium hídrugó nemcsak a kényelmet fokozza, de a biztonságot is növeli. Közúton nagy sebességnél biztosan az úton tartja a traktort, nem „pattog el” egyik tengely sem.

3 év alkatrész garancia, amely 3 év géptörés garanciát is tartalmaz! Mert megérdelmi a nyugalmat! 36 hónapig egyáltalán nem kell törődnie a hibákkal és a váratlan extra költségekkel!

BEÉRKEZÉS: 2017 október  – de siessen, mire megjönnek már biztosan lesz gazdájuk! Az ár nagyon jó, a készlet nagyon kicsi
Érdeklődjön még ma! Tel.: 0620-346-8685