Telephely: 3200 Gyöngyös, Karácsondi út 11.

Beta

MF-3600.jpg

PRÉMIUM KOMBÁJN A LEGNÉPSZERŰBB SZEGMENSBEN! LUXUS FÜLKE, 3 DOBOS RENDSZER, OPCIONÁLIS BEHORDÓSZALAGOS VÁGÓASZTAL, HATALMAS LEVÁLASZTÓ FELÜLET, 300-360 LE MOTORTELJESÍTMÉNY

A BETA széria mindkét tagja az igazi prémiumot célozza meg. A kombájnok motorja SISU gyártmány, amely minden Massey Fergusonban az erőt és a hatékony üzemanyag-felhasználást garantálja.

POWERFLOW behordószalagos asztalok – biztos vágás a körülményektől függetlenül
Az 1975 óta csak az MF-ekben megtalálható eredeti PowerFlow asztal eredményeként jelentősen csökken a szemveszteség, a terményáramlás pedig a ferdefelhordóba sokkal egyenletesebbé válik. Hosszú szárú, fekvő vagy nedves terményt is kiváló százalékban „szedi fel” a földről a vágóasztal, kalászemelők használata gyakran nem is szükséges. A teljesítmény így akár 73%-kal is nőhet olajos magvakban, 15%-kal búzában és 12%-kal árpában.
PowerFlow behordószalagos vágóasztal bemutató videója:

Cséplés és leválasztás – 3 dobbal ténylegesen egyedi igényekre szabva
Minde BETA kombájn nagy átmérőjű -600 mm-es cséplődobbal rendelkezik, amely kiváló cséplési minőséget tesz lehetővé. A dob mögött található a 3 dobos MCS (Multi Crop Separator). Ez a legjobb megoldás a hibátlan leválasztás és legkíméletesebb terménykezelés érdekében. Az MCS modul egy további forgó magleválasztó egységet tartalmaz (=egy harmadik dobot) – , melynek kosara, amennyiben nincs rá szükség a fülkéből felhajtható. Ez növeli a betakarítás rugalmasságát és kiváltképpen száraz időben javítja az eredményességet.

3 dobos rendszer bemutató animációs videója:

Skyline fülke  – beszállókártya a luxusba

Az MF 7300 BETA széria
Modell Teljesítmény Leválasztás Magtartály kapacitás
MF 7360 306 LE – SISU 5 szalmarázóláda 9.000 liter
MF 7370 360 LE – SISU 6 szalmarázóláda 9.000 liter

 

Letöltések
MF BETA kombájnok prospektusa