Az új MF 5700 SL 100 és 130 LE teljesítmény között

A vadonatúj MF 5700 SL széria a legnagyobb fokú kényelmet és termelékenységet biztosítja a 100-130 LE-s traktorszegmensben. A modellcsalád 4 típusból áll, hogy Ön minél könyebben ki tudja választani gazdasága számára a legmegfelelőbbet. Minden MF 5700 SL teljesíti a legszigorúbb Tier IV Final károsanyag kibocsátási értékeket egy teljesen karbantartásmentes rendszeren keresztül. Az elődmodell MF 5611-13 erőgépeket követve ezeken a traktorokon is a lejtős motorháztető kialakítás és a kategória legnagyobb helykínálatú fülkéje található meg.  A traktor értékét növeli az újdonságnak számító műszerfal és a gyári előkészítésű AutoGuide automata kormányzási rendszer.

 

Motor

Az új 4.4 l-es AGCO POWER (SISU) négyhengeres motorok 100 és 130 LE közti teljesítményt adnak le az MF 5700 SL traktorcsaládban. A modern, elektronikusan vezérelt erőforrásokba egy Common-Rail üzemanyag befecskendező rendszer került beépítésre, ahol hengerenként négy szelepen keresztül történik a nagy mennyiségű gázáramlás.  Így a hatékony égetés következtében optimális teljesítőképességet és magas hatékonyságot érünk el.  A gondos tervezés által a harmadik generációs SCR-technológiát csupán egy karbantartás-mentes Dízel Oxidációs Katalizátorral (DOC) kellett kiegészíteni ahhoz, hogy a legújabb emissziós irányelvek határértékeit teljesítse. Az új „minden az egyben“ („All in one“) – rendszer nem korlátozza a kilátást a traktorból vagy a hozzáférhetőséget karabantartások esetében.

 

Hajtómű

Dyna-4

A meggyőző teljesítmény és az okos tervezés verhetetlenné teszik a Dyna-4 váltót a termelékenység, kezelés és a kényelem terén. Mind a 16 előre és 16 hátrameneti fokozatot kuplungpedál használata nélkül lehet kapcsolni. A váltót kétféleképpen lehetséges kényelmesen és egyszerűen kezelni: egyrészt a kormány bal oldalánál található PowerControl irány- és fokozatváltól karról, valamint a jobb oldali konzolon elhelyezett T alakú fokozatválasztó karral. Ezt a kényelmet semmilyen más gyártó nem kínálja ebben az erőgép szegmensben.

Dyna-6

A speciálisan ehhez a négyhengeres, 100-130 LE-s modellcsaládhoz továbbfejlesztett Dyna-6 váltó  tökéletesen illeszkedik a hosszú tengelytávhoz illetve a várható felhasználási körülményekhez. A traktorok kiválóak homlokrakodós munkavégéshez, de az erejük végett a szántóföldön is tökéletesen megállják helyüket.

Fülke

Az értékes fülke a legmagasabb elvárásoknak megfelelően van felszerelve és a nagy üvegfelületek révén kiváló a kilátás előre, amelyet a vékony, lejtős motorháztető kialakítás is segít. A kabin számtalan olyan alapfelszereltséggel rendelkezik, amelyek csökkentik a munka fáradalmait és segítik kiaknázni a traktorban rejlő lehetőségeket.

A fülkében két felszereltségi szint érhető el: az „Essential“ és az „Efficient“ – csak az Ön választása, hogy melyikre van szüksége. Két különböző fülkefelépítménnyel reldelhetőek a traktorok: vékonyított lapos „Visio“ üvegtetővel vagy hagyományos „Standard“ tetővel.

A szériában mind a 4 típus felszerethető mechanikus fülkerugózással és minden négyhengeres motorral szerelt verzióhoz lehet új fejlesztésű mellsőhíd rugózást is rendelni. További hasznos felszereltség a klímaberendezés illetve a többféle légrugós vezetőülés.

Az új műszerfal kiválóan leolvasható SIS kijelzőt kapott. A traktorokhoz opcióként elérhető a Speed-Steer kormányfordulatszabályzó és az AutoGuide automata kormányzási rendszer.
Az MF 5713 SL az Év Traktora díj győztese 2016-ban

Az MF család KÖSZÖNETET mond!