Telephely: 3200 Gyöngyös, Karácsondi út 11.

Activa S

MF-3600.jpg

KIMAGASLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNYÚ PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ACTIVA S KOMBÁJNOK: AKÁR BEHORDÓSZALAGOS VÁGÓASZTALLAL, VADONATÚJ FÜLKÉVEL ÉS OPCIONÁLIS 3 DOBOS RENDSZERREL!

Az ACTIVA S a legnépszerűbb szériája az MF kombájnkínálatnak. A sorozat mindkét tagja erős és rendkívül takarékos hathengeres SISU motorokkal van ellátva.

POWERFLOW behordószalagos asztalok – biztos vágás a körülményektől függetlenül
Az 1975 óta csak az MF-ekben megtalálható eredeti PowerFlow asztal eredményeként jelentősen csökken a szemveszteség, a terményáramlás pedig a ferdefelhordóba sokkal egyenletesebbé válik. Hosszú szárú, fekvő vagy nedves terményt is kiváló százalékban „szedi fel” a földről a vágóasztal, kalászemelők használata gyakran nem is szükséges. A teljesítmény így akár 73%-kal is nőhet olajos magvakban, 15%-kal búzában és 12%-kal árpában.

PowerFlow behordószalagos vágóasztal bemutató videója:

Cséplés és leválasztás – 2 vagy 3 dobbal ténylegesen egyedi igényekre szabva
Minden Activa S kombájn nagy lendítőnyomatékú, 600 mm átmérőjű dobbal illetve független mellső és hátsó dobkosár hézag állítással van alapfelszereltségben ellátva. A nagy átmérőjű dob a garantáltan minőségi cséplésről gondoskodik.
A cséplődob után két megoldás közül választhatunk. Az egyik alternatíva az ABC modul (aktív cséplési kosár), amely 14° további cséplési átfedésről gondoskodik. Olyan partnereknek azonban, akik nagyobb variálhatóságot és sokoldalúságot szeretnének, az MCS (Multi Crop Separator) egység ajánlható a legkiválóbb leválasztás és legkíméletesebb terménykezelés érdekében. Az MCS modul egy további forgó magleválasztó egységet tartalmaz (=egy harmadik dobot) – ,melynek kosara amennyiben nincs rá szükség a fülkéből felhajtható. Ez növeli a betakarítás rugalmasságát és kiváltképpen száraz időben javítja az eredményességet.

3 dobos rendszer bemutató animációs videója:

Az MF 7300 ACTIVA S széria
Modell Teljesítmény Leválasztás Magtartály kapacitás
MF 7345 S 243 LE – SISU 5 szalmarázóláda 8.600 liter
MF 7347 S 276 LE – SISU 6 szalmarázóláda 8.600 liter

 

Letöltések
MF 7300 ACTIVA S kombájnok prospektusa